Korporativna bezbednost

Stalna humanizacija teškog rudarskog rada i briga za zaposlene u svim segmentima korporativne bezbednosti naročito se ogleda u poboljšanju  radne i životne sredine i sveukupnog konfora koji zahteva  ovakva delatnost.

Urađena je procena rizika za svako radno mesto sa opasnostima i štetnostima i svaki zaposleni je upoznat sa svim detaljima ove procene, u skladu koje se i sprovode mere zaštite na radu.

Takođe i bezbednost objekata i zaposlenih je zastupljena pored fizičkog obezbeđenja objekata i video nadzora, do uređenog sistema protivpožarne zaštite.

U delu preventivnog delovanja i ispunjavanja kako zakonskih obaveza tako i konkretnim aktivnostima na smanjenje uzroka povređivanja i zbrinjavanja zaposlenih u slušaju povreda i bolesti, potpisan je ugovor o pružanju medicinskih uluga u slučajevima povređivanja i medicinskog zbrinjavanja zaposlenih za Vojno-Medicinskom Akademijom iz Beograda i nabavljeno sanitetsko vozilo sa pratećom opremom.

Na osnovu predviđenih zakonskih propisa u cilju svakodnevnog praćenja procesa rada, radnih mašina i opreme za bezbedan i zdrav rad, vodi se 219 knjiga evidencije u svim radnim jedinicama.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Contango

ctg logo

Contango d.o.o. je osnovan 15.09.2003. godine.

Preduzeće je osnovano sa namerom da se kao osnovnom delatnošću bavi trgovinom metalima i njihovim koncentratima, kao i finalnim proizvodima metalskog sektora.

IQNet SR10