Proizvodnja

proizvodnja

U jami rudnika eksploatišu se tri rude olovo, cink, bakar u manjem obimu srebro

Opširnije...

Prerada

prerada

U odeljenju drobljenja i prosejavanja ruda se usitnjava do ggk16mm. krupnoće.

Opširnije...

ISO Standard

wrg logo home2

Ponosni smo vlasnici 3 ISO standarda (ISO 9001, 14001, 18001).

Opširnije...

Svečano zatvaranje izložbe

U Domu kulture „Vojislav  Ilić“ na Rudniku, u utorak je svečano zatvorena izložba „Selo, život, običaji“ Dragovana Bogdanovića. Na zatvaranju je održana i prezentacija na kojoj su predstavljeni njegovi drvorezi.

Opširnije...

Izložba Dragovana Bogdanovića - Drvorezi

8. maja u galeriji Doma kulture, otvorena je izložba Dragovana Bogdanovića - Drvorezi (selo, život, običaji). Izložba će trajati do 22. maja.

Opširnije...

Proslavljen Dan škole

26. aprila, u Domu kulture na Rudniku, obeležen Dan Osnovne škole “Arsenije Loma”.

Opširnije...

Izložba "Eto mene, eto vas"

U ponedeljak 23. aprila u galeriji Doma kulture “Vojislav Ilić” na Rudniku otvorena je izložba „Evo mene, eto vas“, povodom II veka od drugog srpskog ustanka. Autori Nenad Karamijalković i Slavko Stepanović. Izložba je organizovana pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i infomisanja Republike Srbije u organizaciji Istorijskog Arhiva Šumadije - Kragujevac, Kulturnog centra Gornji Milanovac i preduzeća Rudnik.

Opširnije...

Radionica u Domu kulture

16. marta u Domu kulture na Rudniku održana je muzejska radionica “Simboli Rusije”. Radionicu je organizovao Muzej Rudničko-takovskog kraja za decu od I do IV razreda OŠ Arsenije Loma.

Opširnije...

Strana 1 od 18

Contango

ctg logo

Contango d.o.o. je osnovan 15.09.2003. godine.

Preduzeće je osnovano sa namerom da se kao osnovnom delatnošću bavi trgovinom metalima i njihovim koncentratima, kao i finalnim proizvodima metalskog sektora.

Dom kulture

Svečano zatvaranje izložbe IMAGE
22/05/18
U Domu kulture „Vojislav  Ilić“ na Rudniku, u utorak je svečano zatvorena izložba „Selo, život, običaji“ Dragovana Bogdanovića. Na zatvaranju je održana...   Opširnije...

Budite deo tima!

Prijavite seza posao