Proizvodnja

proizvodnja

U jami rudnika eksploatišu se tri rude olovo, cink, bakar u manjem obimu srebro

Opširnije...

Prerada

prerada

U odeljenju drobljenja i prosejavanja ruda se usitnjava do ggk16mm. krupnoće.

Opširnije...

ISO Standard

wrg logo home2

Ponosni smo vlasnici 3 ISO standarda (ISO 9001, 14001, 18001).

Opširnije...

“U čast rudaru”

U punoj galeriji Doma kulture na Rudniku, povodom praznika i Dana rudara Srbije svečano je otvorena izložba “U čast rudaru”.

Opširnije...

"Zavet i obećanje"

U petak, 4. avgusta održan je poetsko – muzičko - scenski prikaz knjige Ljiljane Bralović ,,Zavet i obećanje" u sali Doma kulture na Rudniku.

Opširnije...

60 godina umetničkog stvaralaštva Ilije Draškovića i monodrama “Bibliotekarka”

Ilija Drašović, akademski slikar iz Gornjeg Milanovca, šesdeset godina umetničkog stvaralaštva obeležio je samostalnom izložbom koju je predstavio u petak, 14. jula u Galeriji Doma kulture na Rudniku. Po završetku izložbe u Sali Doma kulture održana je monodrama Bibilotekarka, Mirka S. Markovića, koju je odigrala Aleksandra Saška Manasijević.

Opširnije...

Veče rodoljubive poezije

Vidovdansko veče rodoljubive poezije Marka S. Markovića iz Ljuljaka održano je u petak 30. juna u galeriji Doma kulture ,,Vojislav Ilić" na Rudniku. Stihove su čitali Dara Radojević, Ljiljana Bralović i Marko Marković.

Opširnije...

Održana 22. Tradicionalna manifestacija izvornog narodnog pevanja "Vidovdanski sastanak" na Rudniku

U punoj sali Doma kulture na Rudniku, u subotu 1.jula održana je tradicionalna 22. manifestacija izvornog narodnog pevanja "Vidovdanski sastanak". Na manifestaciji je učestvovalo preko 70 učesnika.

Opširnije...

Strana 1 od 13

Contango

ctg logo

Contango d.o.o. je osnovan 15.09.2003. godine.

Preduzeće je osnovano sa namerom da se kao osnovnom delatnošću bavi trgovinom metalima i njihovim koncentratima, kao i finalnim proizvodima metalskog sektora.

Dom kulture

“U čast rudaru” IMAGE
06/08/17
U punoj galeriji Doma kulture na Rudniku, povodom praznika i Dana rudara Srbije svečano je otvorena izložba “U čast rudaru”.   Opširnije...

Budite deo tima!

Prijavite seza posao