U Domu kulture "Priča o piscu priči"

Predstava "Priča o piscu priči" za školarce OŠ “Arsenije Loma” održana je 24. novembra u Domu kulture na Rudniku u organizaciji  Kulturnog centra Gornji Milanovac i preduzeća Rudnik.

Opširnije...

Izložba o Dušku Radoviću

10. novembra u Domu kulture na Rudniku, otvorena je izložba o Dušku Radoviću “Bio jednom jedan laf”. Izložbu su organizovali  Biblioteka “Braća Nastasijević” i preduzeće Rudnik.

Opširnije...

Izložba slika i akvarela Miljane Drašković

U petak, 20. oktobra u galeriji Doma kulture na Rudniku predstavljena je izložba slika i akvarela Miljane Drašković, umetnice iz Užica.

Opširnije...

Završena “Dečija nedelja” na Rudniku

Poslednjeg dana tokom kreativne radionice deci su slikarstvo predavali  Ljubiša Stanković i Mina Krstović a tkanje Radmila Jovanović. Od 2 do 6. oktobra, realizovana je izložba slika i rukotvorina, kao i osam radionica za decu predškolskog i školskog uzrasta.

Opširnije...

Dečija nedelja

Trećeg dana povodom “Dečije nedelje” deca su učestvovala u kreativnoj radionici Saše Nikolića iz Gornjeg Milanovca – predmeti od jute i kartona i radionici bakroreza  Aleksandra Ace Pavlovića. Na radionici su učestvovala deca OŠ “Arsenije Loma”.

Opširnije...

Strana 1 od 15

Contango

ctg logo

Contango d.o.o. je osnovan 15.09.2003. godine.

Preduzeće je osnovano sa namerom da se kao osnovnom delatnošću bavi trgovinom metalima i njihovim koncentratima, kao i finalnim proizvodima metalskog sektora.