KUD Šumadija i KUD Karanovac na Rudniku

U punoj sali Doma kulture na Rudniku, u subotu 22. aprila održan je koncert KUD Šumadije i KUD Karanovca iz Kraljeva sa preko 100 učesnika.

Opširnije...

Željko Sinobad - Motivi istočne Srbije

18. aprila u Domu kulture na Rudniku u organizaciji Muzeja rudničko-takovskog kraja i preduzeća Rudnik otvorena je autorska izložba majstora fotografije Željka Sinobada “Motivi istočne Srbije”. Izložba će trajati do 3.maja.

Opširnije...

„Vez mesečevom srmom“

6. aprila u organizaciji Kulturnog centra Gornji Milanovac i preduzeća Rudnik a u saradnji sa Gradskom bibliotekom Ljig, održano je veče poetsko-scenskog prikaza knjige „Vez mesečevom srmom“, Dare Radojević. Scenski prikaz pratila je izložba ilustracija Milice Radojević.

Opširnije...

Projekat “Recikliram za umetnost“

Projekat “Recikliram za umetnost“ realizovan je u Ekološko-umetničkoj radionici papira umetnice i autora projekta Slobodanke Marijanović, članice ULUPUDS-a.

 

Opširnije...

Doktor Šuster u Domu kulture

U petak, 17. februara u organizaciji Milanovačkog pozorišta, preduzeća Rudnik i Kulturnog centra Gornji Milanovac održana je predstava „Doktor Šuster“ na sceni Doma kulture na Rudniku, u interpretaciji glumaca Milanovačkog pozorišta.

Opširnije...

Strana 1 od 12

Contango

ctg logo

Contango d.o.o. je osnovan 15.09.2003. godine.

Preduzeće je osnovano sa namerom da se kao osnovnom delatnošću bavi trgovinom metalima i njihovim koncentratima, kao i finalnim proizvodima metalskog sektora.