Kreativna radionica za najmlađe

12. oktobra u Domu kulture deca iz predškolske ustanove “Sunce” sa Rudnika, najmlađi učesnici kreativnih radionica, pravila su figurice od glinamola u okviru završnog programa “Dečije nedelje”.

Opširnije...

Završena “Dečija nedelja” u Domu kulture na Rudniku

9. oktobra održani je četvrti i poslednji dan manifestacije “Kad se ruke slože sve se može” kojim je obeležena Dečija nedelja u Domu kulture “Vojislav Ilić” na Rudniku. Održane su dve kreativne radionice: oslikavanje na staklu kontur pastom i temperom i prvi koraci u crtanju portreta i karikatura. Predavali su Ljubiša Stanković i Bogoljub Boban Janacković.

Opširnije...

Treći dan manifestacije “Kad se ruke slože sve se može”

8. oktobra održane su kreativne radionice sa temom dekupaž i izrada mirišljavih sapuna. Predavali su Dušica Topalović i Violeta Janković. U okviru trećeg dana manifestacije "Kad se ruke slože sve se može" u Domu kulture je realizovana humanitarna radionica “Rudnička deca za Aniku” u okviru udruženja "Rudnički vidici".

Opširnije...

Održan drugi dan manifestacije “Dečija nedelja”

Drugog dana manifestacije “Dečija nedelja” deca su prisustovala predavanjima Slavice Todorović i Ace Pavlovića na temu izrade suvenira od kombinovanih materijala i izrade reljefa u bakru.

Opširnije...

U Domu kulture počela “Dečija nedelja”

Prvi dan u okviru manifestacije “Dečija nedelja”, u utorak 6. oktobra održane su dve kreativne radionice. Predavač učiteljica Katarina Jocić Ilinčić predstavila je dekupaz i oslikavanje na staklu a izradu suvenira od prirodnih materijala i gorskog kristala sa Rudnika  predstavila je Biljana Kanacki.

Opširnije...

Strana 1 od 32

Contango

ctg logo

Contango d.o.o. je osnovan 15.09.2003. godine.

Preduzeće je osnovano sa namerom da se kao osnovnom delatnošću bavi trgovinom metalima i njihovim koncentratima, kao i finalnim proizvodima metalskog sektora.

IQNet SR10