Obeležen 6. avgust – Dan rudara

S obzirom na epidemiološku situaciju i primenjivanje svih mera zaštite radi sprečavanja pojave i širenja epidemije i suzbijanja zarazne bolesti KOVID – 19, sve aktivnosti povodom Tradicionalne proslave 6. avgusta – DANA RUDARA su otkazane osim dodele jubilarnih nagrada i nagrada za najbolje rudare.

Opširnije...

Resertifikovan standard upravljanja društvenom odgovornošću IQNet SR 10

Preduzeće Rudnik ispunilo je zadate zahteve i postalo vlasnik sertifikata IQNet SR 10 (Social Responsibility Management Systems Requirements / Sistemi upravljanja društvenom odgovornošću) koji uspostavlja zahteve za definisanje, implementaciju, održavanje i unapređenje sistema menadžmenta društvenom odgovornošću u organizaciji.

Opširnije...

Srećan Uskrs

Sprovođenje Akcionog plana zbog širenja virusa “COVID-19” i mere prevencije u preduzeću Rudnik

Zbog širenja virusa “COVID-19” i zbog porasta broja obolelih u Srbiji, a na osnovu preporuka državnih organa i naloženih paketa mera prevencije u cilju ograničenja kretanja, primene ličnih zaštitnih sredstava i opšteg ponašanja u smislu bolje i kvalitetnije zaštite preduzeli smo sve potrebne mere i izvršili nabavku ličnih zaštitnih sredstava (maske i rukavice) kao i sredstava za ličnu higijenu, dezinfekciju za održavanje radnih i drugih prostorija u okviru preduzeća Rudnika i flotacije “Rudnik” doo Rudnik.

Opširnije...

Prezentacija za zainteresovane strane – ISO 26000 i IQNET SR 10

U septembru 2018. godine preduzeće Rudnik ispunilo je sve tražene zahteve međunarodnog standarda ISO 26000  - Društvena odgovornost. Standard je usaglašen i integrisan sa postojećim standardima (ISO 9001,ISO 14001 i OHSAS 18001). Preduzeće Rudnik ispunilo je zadate zahteve i postalo vlasnik još jednog sertifikata IQNet SR 10 (Sistemi upravljanja društvenom odgovornošću) u 2019. godini.
13. marta u prostorijama preduzeća Rudnik održana je prezentacija rezultata i aktivnosti zainteresovanim stranama preduzeća Rudnik za 2019.godinu.

Strana 1 od 29

Contango

ctg logo

Contango d.o.o. je osnovan 15.09.2003. godine.

Preduzeće je osnovano sa namerom da se kao osnovnom delatnošću bavi trgovinom metalima i njihovim koncentratima, kao i finalnim proizvodima metalskog sektora.

IQNet SR10