Zlatna godina za sestre Ilić

24. aprila Ivana Ilić je na mitingu u Sremskoj Mitrovici osvojila dve zlatne medalje u trci na 100 i 300 metara. 1.maja u Baru na Međunarodnom atletskom mitingu Ivana je osvojila 2 zlatne medalje i dva puta oborila lični rekord. Na istom takmičenju Nevena je osvojila srebrnu medalju u trci na 100 metara i peto mesto u trci na 200 metara.

Nevena Ilić 10.maja na X školskoj olimpijadi u Vranju zauzela je prvo mesto u konkurenciji srednjih skola a Ivana drugo u konkurenciji osnovnih škola.

Sredinom maja na Trofeju Beograda Nevena osvaja četvrto mesto, a Ivana prvo na 100m i novi lični rekord. 15. maja u Kruševacu sestre su osvojile još tri  zlatne medalje, Nevena zlato na 100 metara, a Ivana zlatnu medalju u skoku u dalj  4,77 m, zlato  na 100m i novi lični rekord  12:35, a to je za samo pet stotinki deli od norme za Evropsko takmičenje za mlađe juniorke.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Contango

ctg logo

Contango d.o.o. je osnovan 15.09.2003. godine.

Preduzeće je osnovano sa namerom da se kao osnovnom delatnošću bavi trgovinom metalima i njihovim koncentratima, kao i finalnim proizvodima metalskog sektora.