Tradicionalna proslava Dana rudara Srbije obeležena na Rudniku

6. avgusta 2017. godine tradicionalno je proslavljen Dan rudara Srbije u preduzeću Rudnik. Zaposleni sa porodicama i penzioneri obišli su objekte jame i flotacije.

U Samačkom hotelu organizovana je Centralna proslava Dana rudara Srbije. Na proslavi su se obratili generalni direktor preduzeća Rudnik, Aco Ilić, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Zoran Đorđević, predsednik Samostalnog sindikata Srbije, Zoran Vujović i pomoćnik ministra u ministarstvu rudarstva i energetike, Siniša Tanacković. Na Centralnoj proslavi prisustvovala je i direktorka Uprave za bezbednost i zdravlje na radu, Marina Furtula i predstavnici sindikata.

Tokom proslave nagrade su uručene za 11 najboljih rudara Srbije iz rudnika Bor, Majdanpek, Rudnik, Rudarsko-metalurško-hemijskog kombinata Trepča - Zvečan, rudnika Belo brdo, NIS ad BLOK, Naftagas – Naftni servisi (pogon “Remont” i “Specijalni radovi”) i 58 jubilarnih nagrada za zaposlene u preduzeću Rudnik za 10, 20, 30 i 40 godina rada u preduzeću.

Na Sportskim terenima kolonije Rudnik tokom dana organizovana su finalna sportska takmičenja a krajem dana organizovano je i takmičenje u kuvanju za “Najbolji rudarski kotlić” i proglašenje pobednika.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Contango

ctg logo

Contango d.o.o. je osnovan 15.09.2003. godine.

Preduzeće je osnovano sa namerom da se kao osnovnom delatnošću bavi trgovinom metalima i njihovim koncentratima, kao i finalnim proizvodima metalskog sektora.

IQNet SR10