Pravo u službi sindikata

23. novembra u Aeroklubu, održan je završni skup u okviru projekta „Pravo u službi sindikata“ u organizaciji Samostalnog sindikata metalaca Srbije uz podršku Solidar-Suisse Swiss Labour Assistance SLA.

Cilj projekta bio je obuka predstavnika sindikata na nivou preduzeća o osnovnim odredbama radnog zakonodavstva i kolektivnom pregovaranju, zdravlju i bezbednosti na radu i mirnom rešavanju radnih sporova radi kreiranja boljih mogućnosti i ambijenta za uspešno delovanje sindikata.

Na skupu je predstavljen Priručnik „Pravo u službi sindikata“ koji je namenjen sindikalnim aktivistima i članovima odbora BZR. Predstavljeni su rezultati projekta a na skupu se obratio i izvršni direktor preduzeća Rudnik i flotacija Rudnik, Zoran Nedeljković koji je u okviru priručnika prezentovao deo o Primerima dobre prakse s obzirom da je preduzeće Rudnik jedino preduzeće iz Srbije koje je dobitnik nagrade Evropske agencije za bezbednosti i zdravlje na radu za 2016/2017. godinu.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Contango

ctg logo

Contango d.o.o. je osnovan 15.09.2003. godine.

Preduzeće je osnovano sa namerom da se kao osnovnom delatnošću bavi trgovinom metalima i njihovim koncentratima, kao i finalnim proizvodima metalskog sektora.

IQNet SR10