Poseta Nemačke delegacije

nemacka delegacija1U ponedeljak 24.marta 2014. godine, preduzeće Rudnik posetila je delegacija Nemačke iz pokrajine Saarland. Razlozi posete su upoznavanje i uspostavljanje saradnje između preduzeća Rudnik i ovlašćenih predstavnika privrednika i ministarstva Nemačke pokrajine.

G. Horst Bittner, ovlašćeni predstavnik privrednika iz oblasti rudarstva i gđa. Raphaela Adam predstavnica nemačkog ministarstva za odnose sa stranim privrednicima su po završetku radnog dela u okviru koga je  prezentovan model poslovanja, standardi i organizacija preduzeća Rudnik, obišli sve pogone preduzeća i ocenili Rudnik kao jedno od retkih preduzeća koje posluje sa visokim standardima kroz koje je uspostavljen model politike rada  „know-how“.

Upoznati sa aktivnostima koje sprovodimo kada su u pitanju prečišćavanje otpadne vode, prerade jalovine  kao i sa problemima samog mesta Rudnik, predstavnici nemačke delegacije su izrazili interesovanje za dalju saradnju u domenu vodosnabdevanja, problema kanalizacije i prečišćavanja pijaće vode.

 


nemacka delegacija1 nemacka delegacija2 nemacka delegacija3 nemacka delegacija4
nemacka delegacija5 nemacka delegacija6 nemacka delegacija7 nemacka delegacija8

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Contango

ctg logo

Contango d.o.o. je osnovan 15.09.2003. godine.

Preduzeće je osnovano sa namerom da se kao osnovnom delatnošću bavi trgovinom metalima i njihovim koncentratima, kao i finalnim proizvodima metalskog sektora.