Preduzeće Rudnik ispunilo je zahteve međunarodnog standarda ISO 26000 – Društvena odgovornost

Preduzeće Rudnik vlasnik je Integrisanog sistema menadžmenta. Kroz primenu utvrđenih principa i načina rada u preduzeću su uvedeni odgovarajući svetski priznati međunarodni sistemi i standardi upravljanja kvalitetom, zaštitom zdravlja i bezbednosti na radu i zaštitom i očuvanjem životne sredine: ISO 9001, ISO 14001 i OHSAS 18001.

2018. godine preduzeće Rudnik ušlo je u proceduru uvođenja međunarodnog standarda ISO 26000  - Uputstvo o društvenoj odgovornosti. Do septembra 2018. standard je usaglašen i integrisan sa postojećim standardima i samim tim ispunjeni su svi traženi zahtevi i uputstva zahtevana u okviru standarda ISO 26000.

Ovaj međunarodni standard nije standard za sistem menadžmenta niti je namenjen i odgovarajući za sertifikacione svrhe. Standard se ne sertifikuje nego se po završetku ispunjenosti traženih kriterijuma u uputstvima kroz ključne teme društvene odgovornosti dalje unapređuje i preispituje kroz sprovedene i buduće planirane aktivnosti prema dogovorenim vremenskim okvirima.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Contango

ctg logo

Contango d.o.o. je osnovan 15.09.2003. godine.

Preduzeće je osnovano sa namerom da se kao osnovnom delatnošću bavi trgovinom metalima i njihovim koncentratima, kao i finalnim proizvodima metalskog sektora.

IQNet SR10