Proizvodnja

proizvodnja

U jami rudnika eksploatišu se tri rude olovo, cink, bakar u manjem obimu srebro

Opširnije...

Prerada

prerada

U odeljenju drobljenja i prosejavanja ruda se usitnjava do ggk16mm. krupnoće.

Opširnije...

ISO Standard

wrg logo home2

Ponosni smo vlasnici 3 ISO standarda (ISO 9001, 14001, 18001).

Opširnije...

Šumadija na Rudniku

U subotu 06. decembra 2014. godine u organizaciji KUD Šumadija i preduzeća Rudnik, na sceni Doma kulture u prepunoj sali održan je koncert "Šumadija na Rudniku".

Opširnije...

Rudarstvo kao pokretač privrednog razvoja

17. novembra 2014. godine u hotelu Metropol Palace u Beogradu održana je četvrta Međunarodna konferencija o mineralnim resursima u Republici Srbiji - “Rudarstvo kao pokretač privrednog razvoja”.

Opširnije...

Preduzeće Rudnik – uspešna privatizacija

U ponedeljak, 3. novembra u Skupštini grada Beograda, u organizaciji Naled-a i USAID-a, predstavljena je studija „Privatizacija u Srbiji“. Prezentovano je pet uspešnih i pet neuspešnih privatizacija i njihovi efekti na lokalnu ekonomiju i finansije.

Opširnije...

Milanovačko pozorište ponovo u Domu kulture

Posle uspešnog nastupa sa predstavom „Jednočinke“ u Domu kulture na Rudniku, amatersko pozorište iz Gornjeg Milanovca održalo je u petak 31. oktobra za zaposlene u preduzeću i meštane Rudnika predstavu „Gvozdeni grob“ autora Gorana Trifunovića u režiji Branka Kneževića.

Opširnije...

Contango

ctg logo

Contango d.o.o. je osnovan 15.09.2003. godine.

Preduzeće je osnovano sa namerom da se kao osnovnom delatnošću bavi trgovinom metalima i njihovim koncentratima, kao i finalnim proizvodima metalskog sektora.

Budite deo tima!

Prijavite seza posao