Proizvodnja

proizvodnja

U jami rudnika eksploatišu se tri rude olovo, cink, bakar u manjem obimu srebro

Opširnije...

Prerada

prerada

U odeljenju drobljenja i prosejavanja ruda se usitnjava do ggk16mm. krupnoće.

Opširnije...

ISO Standard

wrg logo home2

Ponosni smo vlasnici 3 ISO standarda (ISO 9001, 14001, 18001).

Opširnije...

Održan koncert KUD Tipoplastika i KUD Tikveš iz Republike Makedonije

U prepunoj sali Doma kulture, u subotu 18. oktobra u organizaciji Kulturnog centra Gornji Milanovac, KUD Tipoplastika i preduzeća Rudnik, održan je koncert Kulturno – umetničkog društva Tipoplastika iz Gornjeg Milanovca i Kulturno – umetničkog društva Tikveš iz mesta Kavadarci iz Republike Makedonije.

Opširnije...

Održana dečija predstava "Kapetan Džon Piplfoks"

U organizaciji Doma kulture Gornji Milanovac, dečije dramske radionice Kulturnog centra i preduzeća Rudnik, u ponedeljak 13. oktobra na sceni Doma kulture na Rudniku održana je besplatna dečija predstava "Kapetan Džon Piplfoks".

Opširnije...

Održana predstava "Jednočinke" A.P: Čehova

U petak 3. oktobra na sceni Doma kulture na Rudniku za zaposlene sa porodicama preduzeća Rudnik i meštane organizovana je besplatna predstava "Jednočinke" A.P: Čehova u interpretaciji glumaca Milanovačkog amaterskog pozorišta.

Opširnije...

10. godina zajedno - Preduzeće Rudnik i flotacija Rudnik doo

10. godina zajedno 23. septembra 2014. godine navršava se 10 godina od privatizacije preduzeća Rudnik i flotacije Rudnik doo. 2004. godine “Rudnik” je privatizovan i postao je prvi privatni rudnik sa podzemnom eksploatacijom posle drugog svetskog rata.

Opširnije...

Contango

ctg logo

Contango d.o.o. je osnovan 15.09.2003. godine.

Preduzeće je osnovano sa namerom da se kao osnovnom delatnošću bavi trgovinom metalima i njihovim koncentratima, kao i finalnim proizvodima metalskog sektora.

Budite deo tima!

Prijavite seza posao