Proizvodnja

proizvodnja

U jami rudnika eksploatišu se tri rude olovo, cink, bakar u manjem obimu srebro

Opširnije...

Prerada

prerada

U odeljenju drobljenja i prosejavanja ruda se usitnjava do ggk16mm. krupnoće.

Opširnije...

ISO Standard

wrg logo home2

Ponosni smo vlasnici 3 ISO standarda (ISO 9001, 14001, 18001).

Opširnije...

Radni ručak sa ministrom rudarstva i energetike

U utorak, 30. juna u  hotelu Hyatt Regency, Naled je organizovao radni susret sa ministrom rudarstva i energetike Aleksandrom Antićem, sa ciljem razgovora o planovima i rezultatima ministarstva ovog sektora, unapređenju regulatornog okvira, unapređenju energetske efikasnosti.

Opširnije...

Zlatna plaketa

Tokom svečanog programa priređenog povodom izložbe fotografija Vitezslava Knejfla, austrougarskog oficira, 20.juna u Domu kulture na Rudniku, Darku Vukobratoviću direktoru i vlasniku kompanije Contango uručena je Zlatna plaketa za sveukupni doprinos razvoju Rudnika.

Opširnije...

Izložba fotografija Vitezslava Knejfla, austrougarskog oficira

20. juna u Domu kulture u organizaciji Kulturnog centra predstavljena izložba fotografija Vitezslava Knejfla, austrougarskog oficira, poreklom Čeha i sreskog komandanta Rudnika Kačerskog 1917. i 1918. godine.

Opširnije...

30 eksperata iz Turske posetilo preduzeće Rudnik

Povodom nastupajućeg XVI Balkanskog kongresa o pripremi mineralnih sirovina, 30 eksperata iz Turske obišlo je objekat flotacije preduzeća Rudnik, kao jedan od primera najbolje prakse u Srbiji.

Opširnije...

Contango

ctg logo

Contango d.o.o. je osnovan 15.09.2003. godine.

Preduzeće je osnovano sa namerom da se kao osnovnom delatnošću bavi trgovinom metalima i njihovim koncentratima, kao i finalnim proizvodima metalskog sektora.

Budite deo tima!

Prijavite seza posao