Proizvodnja

proizvodnja

U jami rudnika eksploatišu se tri rude olovo, cink, bakar u manjem obimu srebro

Opširnije...

Prerada

prerada

U odeljenju drobljenja i prosejavanja ruda se usitnjava do ggk16mm. krupnoće.

Opširnije...

ISO Standard

wrg logo home2

Ponosni smo vlasnici 3 ISO standarda (ISO 9001, 14001, 18001).

Opširnije...

Rudarstvo kao pokretač privrednog razvoja

17. novembra 2014. godine u hotelu Metropol Palace u Beogradu održana je četvrta Međunarodna konferencija o mineralnim resursima u Republici Srbiji - “Rudarstvo kao pokretač privrednog razvoja”.

Opširnije...

Preduzeće Rudnik – uspešna privatizacija

U ponedeljak, 3. novembra u Skupštini grada Beograda, u organizaciji Naled-a i USAID-a, predstavljena je studija „Privatizacija u Srbiji“. Prezentovano je pet uspešnih i pet neuspešnih privatizacija i njihovi efekti na lokalnu ekonomiju i finansije.

Opširnije...

Milanovačko pozorište ponovo u Domu kulture

Posle uspešnog nastupa sa predstavom „Jednočinke“ u Domu kulture na Rudniku, amatersko pozorište iz Gornjeg Milanovca održalo je u petak 31. oktobra za zaposlene u preduzeću i meštane Rudnika predstavu „Gvozdeni grob“ autora Gorana Trifunovića u režiji Branka Kneževića.

Opširnije...

Održan koncert KUD Tipoplastika i KUD Tikveš iz Republike Makedonije

U prepunoj sali Doma kulture, u subotu 18. oktobra u organizaciji Kulturnog centra Gornji Milanovac, KUD Tipoplastika i preduzeća Rudnik, održan je koncert Kulturno – umetničkog društva Tipoplastika iz Gornjeg Milanovca i Kulturno – umetničkog društva Tikveš iz mesta Kavadarci iz Republike Makedonije.

Opširnije...

Contango

ctg logo

Contango d.o.o. je osnovan 15.09.2003. godine.

Preduzeće je osnovano sa namerom da se kao osnovnom delatnošću bavi trgovinom metalima i njihovim koncentratima, kao i finalnim proizvodima metalskog sektora.

Budite deo tima!

Prijavite seza posao